Hard work, work

Det har varit mycket på jobbet nu på sistone. Vi ska föreberda en massa kreativa aktioner som ska framföras på en blåkonsert och det tar mycket tid. Man måste öva på såpbubbleblåsning, pyssla fram pilar, plockar blommor och klättra i träd. Idag var vi återigen på skådeplatsen och provsköt lite pilar samt kontrollerade om man kan tejpa fast en raket på en av pilarna och sedan hänga fast den i en lina mellan två träd och låta den fara däremellan. Testresultat. Livsfarligt. Jam ni hör ju vilket ansträngande jobb jag har. Det är rent förfärligt och helt och hållet dödstråkigt!åsa, Dani och en såpbubblemaskin <3


Såpbubbla heter Seifeblase (tvålblåsa = sjukt ocharmigt namn :( )
Genomled dagen med viss svårighet.


Ja, vi var ju tvungna att testa ljudanläggningen. Bar faktikst med oss ljudanläggningen en hel dag. Det är en fin ljudanläggning. (Ja, den svarta lådan som Dani bär på!)
Kommentarer
Postat av: la mammaÅh snygga bilder! Ser kul ut också :)

2010-06-02 @ 17:34:20
Postat av: Charlotta Cleman

Jag vill ha en seifeblasemaskin!!

Oma

2010-06-04 @ 15:45:46
Postat av: Elin

Och du har blivit tjock... ehm, hur? (blev ju helt nyfiken från det nya inlägget, så var tvungen att kolla på de här bilderna), och slutsats: Om det här är TJOCK, så kanske jag ska ge mig ut och springa nu. Hrm. Äsch då. Det är så överskattat att vara smal.(I Aten är det ett litet 2-dagars-möte med en samma grupp som var där på seminar med i mars)När åker du hem? Allt det bästa till dig! Allt verkar ju gå hur bra som helst!

2010-06-06 @ 16:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0