Anders goes inredningsdesigner

 

Det finns ingen som inreder så bra som jag. Det finns nog faktiskt ingen som bor så fint som jag. Och eftersom jag är alldeles ensam i Blaubeuren, eftersom alla envisas med att vara på semester. TÖNTAR. Eller flytta till Rumänien. Tönt! Så passar jag på att slösa min tid på att visa er hur ett riktigt hem ska se ut.
Yes, min pojkvän har flyttat till Rumänien

Hur fan tänkte jag när jag skaffade mig en pojkvän som ändå skulle flytta till Rumänien?Förresten kan man inte skaffa sig pojkvänner, man skaffar sig hundar eller möjligtvis kanariefåglar.

Om katten själv får välja

AHA

gissa vem som just har beställt ett poströstningspaket från Valmyndigheten?MASSAKER

Nu ska vi till att dissa Tyskland igen.

Som vi alla vet dubbar de alla sina filmer, och stirrar väldigt upprört på, eller ignorerar helt, den stackare som vågar sig på att föreslå att man kanske ska se filmen på orginalspråk istället för att massakrera den med dubbning. Igår föreslog de att vi skulle se Hair, först blev jag glad men sen insåg jag var jag var någonstans och åkte hem.

INTE OKEJ

Livskris

Jag är inne i någonting man skulle kunna kalla en livskris. I morgon ska jag föröska bota den med att åka till Europapark med Sissy och Jonas. Europapark är alltså ett nöjesfält. Ett rättså massivt och gigantiskt.

Det är rätt lustigt,  i förmiddags när jag var och köpte mat råkade en Barbiedocka följa med hem. Nu sitter hon bredvid den andra och väntar på att bli massakrerad, ni vet vad jag talar om. Vad jag talar om. Och så frågar hon sig varför hon alltid har slut på pengar..

Hur som helst, har jag ingenting att göra på jobbet förrän i mitten av september. Tycker det är lite spännande planerat, varför i hela världen har de en volontär i tjänst då? Jag har alltså i praktiken ledigt fram till dess. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ta mig för. Jonas byter ju ut Tyskland mot Rumänien, av alla platser, på måndag. Sissy åker till Berlin, och den nya Orelis till Spanien. Och det var faktiskt hela Blaubeurens ungdomar det.

Feck

för att citera en stor man

Jörgen och Emil

 

 

Här är min syster Jörgen, hon är en tönt och har precis flyttat till Örebro. Igår lovade hon mig att hon aldrig skulle dö.

 

Den lilla söta saken heter Emil och han är en liten kusin.

 

PS.Vi får inte klaga på henne för att hon flyttat så långt bort, trots att det är vad vi alla vill. Vi måste faktiskt komma ihåg att vi alla har flyttat till Tyskland. Det är ju ännu längre bort.

 


Själv har jag mensvärk

Jonas familj har Opera som internet-ja-vad-det-nu-heter. OPERA!? Trodde det inte fanns någon som faktiskt använder det. Och när jag påpekar att Opera är sämst och borde dö och förintas och och och och är ÄCKLIGT. Då ler Jonas bara och säger att det är helt okej och sen går han iväg. Vilken tönt.

 

Själv tycker jag bäst om Firefox. Jag gillar rävar. Särskilt om de brinner

 

 


Sommarjävel!

Sommaren är efter ett par härliga veckor med gråmulet duggregn tilllbaka i Blaubeuren. Och alla är glada, och på radion kvittrar de och hälsar sommaren välkommen och tjatar om att man ska gå ut och njuta i solen. Det är över trettio grader varmt och alltså förenat med livsfara att vistas utomhus. Kan sommaren gå och dö eller? Det finns ingen som helst mening med värme 100 mil ifrån havet. HÖR DU DET TYSKLAND?

Det enda man kan göra en sån här dag är att vänta på den behagliga kvällsvärmen. Trots det ska jag och Jonas tydligen ut ooch cykla. Also, wie bitte?!

 

Lilla söta hösmörker, kom genast hit är du snäll. Jag dör här.


This is your life, what if the flame won't last forever

Är för övrigt svår att nå över internet nu när jag har semester. Så jag menar, försök inte. Annat nytt under solen är att jag köpt ett 1000 bitars puzzel och därmed otvivelaktigen inte har ett liv.

Dieses Video enthält Content von Sony Music Entertainment. Es ist in deinem Land nicht mehr verfügbar.

Idag har vi byggt en ny vägg i Kafét (vilket jag stavar med stort K eftersom jag inte riktigt klarar av att hålla isär tyskan och svenskan)

Förresten kan tysklands Youtub gå och dränka sig. De har spärrat i princip alla låtar eftersom de strider mot upphovsrättslagen eller något i den stilen.

Har någon tidigare brytt sig om sådant strunt förut?
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Sterben? Wie kleine Tamme

Och den där konstiga lappen, hängde idag i en av trädgårdens små enbuskar.

Jag tror på riktigt att die Frau blivit galen

Just sitting here

Är på ett sådant där härligt just-kommit-hem-från-en-plats-där-jag-alltid-har-haft-full-upp-och-gör-nu-absolut-ingenting-humör.

 


Alles okay bei dir?

På en bänk i mitt trapphus låg i morse en lapp varpå die Frau hade skrivit.

Sterben?
Wie kleine Tamme
*

Jag blir lite mörkrädd. Mycket mörkrädd.

*
Dö?
Som lilla Tamme


Will your system be alright when you dream of home tonight?

Jag är tillbaka. Jag lever. Jag sitter på mitt tomma kontor och äter stulen choklad. Dricker kaffe. Waldheim är över. Tacka gudarna och prisa taket. Det har varit väldigt roligt, väldigt ansträngande och väldigt främmande. På ett av fritidshusets väggar står det med färgglada bokstäver"Asa is the best" och jag är tillfreds med det. Jag tar semester nu. En vecka minst. Sen har jag cirkus en månad kvar i detta germanska land. Det är ändå bra nu, jag vill snart hem till min katt och mina bröder. Jobba och tjäna pengar, är planen där hemma. Sen resor och liv. Studier med antar jag.

Tillbaka till Waldheim, skogshemmet, jag vet inte var jag ska sluta eller börja berätta. Därför sammanfattar vi det hela med att det fanns människor som borde tänka över sina alkoholvanor, barn som borde få lite hyfs inbankat, medarbetare som borde pussas på och uppgifter som gjorde livet ljust och de som tja inte var de roligaste. Det kommer nog bilder och bättre förklaringar efter semestern.

Jag är så trött nu. Och mitt bakhuvud är lite bomullsfyllt och näsan lite täppt.

Are we human or are we dancer?
RSS 2.0